Din professionelle og sikre bådopbevaring på Sjælland

Af bådentutiaster – til bådentutiaster

Det skal være sjovt at være bådejer – og jeg hjælper gerne med alt fra optagning og transport til opbevaring og vedligeholdelse af din motorbåd.

Lars Djernis

Indehaver

Din professionelle og sikre bådopbevaring på Sjælland

Af bådentutiaster – til bådentutiaster

Det skal være sjovt at være bådejer – og jeg hjælper gerne med alt fra optagning og transport til opbevaring og vedligeholdelse af din motorbåd.

Lars Djernis

Indehaver

Sikker bådopopbevaring ved Skibby, Hornsherred

Bådgaragen ApS tilbyder indendørs opbevaring, transport og vedligeholdelse af motorbåde op til 35 fod. Hallen er beliggende lidt uden for Skibby i Hornsherred og benyttes typisk af både fra havne i Roskilde Fjord og Isefjord.

Vi klarer alle former for bådopbevaring på Sjælland, og vi ønsker altid at levere en personlig, professionel og omhyggelig service til dig og din båd.

Hallen er aflåst og fuld videoovervåget. Der er adgang til hallen gennem dør med kodelås. Portene kan dog kun åbnes af personalet. Hallen er fuld erhvervsforsikret, men bådene skal også have deres egen stilstands forsikring (som et minimum).

Her er også god mulighed for at få luftet godt ud i bådene og få lavet de ting der har generet i løbet af sejlsæsonen. Typisk står alle luger og døre åbne på bådene under opmagasineringen, og det forlænger levetiden på både interiører, kaleche og hynder, som jo er ret kostbare ting at erstatte. Den længere levetid på disse ting opvejer nemt den ekstra omkostning for opmagasineringen, fremfor at båden står i regn, fugt og blæst nede på havnen under en presenning.

F.eks. koster det rundt det samme at få syet en ny kaleche til båden, som det koster at opmagasinere den i hallen hver vinter i 10 år.

Mulighed for al slags vedligehold

Bådgaragen tilbyder desuden almindelige vedligeholdelsesopgaver på bådene, der som hovedregel udføres mens de står opmagasineret i hallen. Se under priser, der indeholder en liste af de typiske vedligeholdelsesopgaver der er på en båd for hver sæson.

Reparationer kan ligeledes foretages af autoriserede mekanikere under opbevaringen, mens der henvises til værft el.lign. for større renoveringer og ombygninger.

Vedligeholdelsen / opgaverne kan tilpasses individuelt efter hvor meget man selv har tid og mulighed for at lave.

Det aftales ved ankomst og der laves en faktura på hver båd med samlet pris, arbejde der skal udføres samt hvornår det er aftalt at arbejdet senest skal være færdiggjort.

Bådgaragen tilbyder også opbevaring af biler og veteranbiler på samme betingelser som for bådene. Det er som udgangspunkt ikke tilladt at reparere biler i hallen.